Autókozmetika

2017-05-11

Makulátlan autó csak az autószalonokban létezik. Azok, akik rendszeresen, napi szinten használják, az autójukat azok tudják, hogy a tisztaság az autók esetében nem tart sokáig.

Makulátlan autó csak az autószalonokban létezik. Azok, akik rendszeresen, napi szinten használják, az autójukat azok tudják, hogy a tisztaság az autók esetében nem tart sokáig. Ahogyan a frissen mosott ruhák, a tiszta otthonok komfort érzetet adnak az embernek, ugyanúgy a tiszta autó is, ez a mi hivatásunk az Auto Aesthetiknél. Jobb érzés egy folyamatosan tisztán tartott autóba járművel közlekedni, mind egy olyannak, amiről kívülről is árulkodik, hogy ritkán fordítanak időt a tisztántartására.  

Az üzletembereknek főként fontos, hogy milyen autóval járnak, és hiába értékes státuszt képvisel a jármű, ha az koszos vagy sáros. Az üzleti megjelenés része kell, hogy legyen a „patyolat” autó, magabiztos érzést ad egy ilyen kocsival érkeznek egy meetingre, fontos tárgyalása, állásinterjúra.

Persze, nem csupán a céges autókra kell gondolnunk. Magánéletünkben is adódhat számos olyan esemény, aminél járművünk megjelenése is sokat számít, legyen az egy randevú, esküvő vagy osztálytalálkozó. A fontos programok előtt természetes, hogy az ember lemosatja az autóját, de ha ezt a luxust a szürke hétköznapokon is megengedjük magunknak, máris jobb érzés lesz hétfőn munkába indulni az autónkkal. Műszaki vizsgáztatásra is ajánlott minél tisztább autóval érkezni, bár  pontot nem vonnak le koszos kocsiért, de ki nem mondott illemszabály ez.

Sokan nem szívesen bízzák autómosókra a járművük tisztítását, mert félnek attól, hogy egy gépi mosás kárt tehet a fényezésben. Az Auto Aesthetiknél úgy törődünk autóddal, mintha a sajátunk lenne, és magasnyomású mosóval szabadulunk meg a szennyeződésektől. Ha számodra nem csak a külső megjelenés a fontos, autód belső takarítását is vállaljuk, a makacs foltoktól és szagoktól sem riadunk vissza. Bár makulátlan autó csak a szalonban van, ha minket választasz, a Te kocsid is lehet szalon állapotú, az alap mosástól a felsőkategóriás autómosásig vállaljuk a gépkocsi rendszeres tisztítását! Sosem tudhatjuk, mit hoz az élet, és ki fog az autónkban ülni, ezért fontos, hogy rendszeresen profikra bízzuk a járművet, így nem érhet minket meglepetésként egy váratlan utas sem!